Min allround Chilimajonnäs:

Såsom jag utlovade på Instagramkontot lite tidigare ikväll, så tänkte jag dela med mig av receptet på den här chilimayon jag kört sedan jag började intressera mig för att göra egna burgare från scratch.
Brukar dock bara höfta lite och gå på avsmakning. 
Såhär lyder receptet på ett ungefär:
4-5 skedar (bordsskedar) Hellmann's majonnäs.
1 sprutt gul senap (förslagsvis French's).
3-4 sprutt ketchup (själv kör jag Heinz eko).
3-4 droppar Steaksauce (T.ex. Texas Steakhouse).
Ordentligt med cayennepeppar. 
7-8 vridningar med Santa Maria's Chili Explosion kvarnen.
Några dask med rökt, mald paprika. 
Avslutningsvis nåt dask med vitlökspulver. 
Blanda ihop alla ingredienserna väl.
Ställ in i kylskåp i 20-25 min. Voilà! En allround chilimayo som jag oftast kör som pommesdipp.
Passar dock till det mesta inom fastfoodsvängen...
Mvh / TheBurgerRevolution. 
 
 
 
 
#TheBurgerRevolution - #burgare - #chilimayo - #hellmanns - #pommes