"Burgerfest Deluxe!"

Om två dagar smäller det! Då går nämligen mitt "burgarprovarevent" av stapeln hemma hos mig. Ett visst antal inbjudna gäster som var snabba som kobror till kvarnen ska (förhoppningsvis) få en trevlig burgarätarstund hos mig i nya goda vänners lag.
Såhär såg inbjudan ut som jag lade ut på mitt Instagramkonto @theburgerrevolution :
 
 
Jag har inför denna begivenhet köpt högrev av riktigt serviceinriktade och professionella företaget Good Food You som jag kan rekommendera er alla att kolla upp och beställa kött från. Ni finner dem här.
 
Och hamburgerbröden leveras av awesome bageri Bröd & Salt. Det är samma leverantör av bröd som de schyssta burgarhaken Barrels och Bun Meat Bun kör till sina drömburgare. 
 
Vidare har jag fått nöjet att sponras av dessa grymma leverantörer av heta såser och ekologisk hantverksläsk:
 
 
 
fritz-kola som fick ett riktigt högt betyg av min tilllika burgarinsnöade polare Pierre på hans colatestsida som ni hittar här
 
Så. Nu ska jag bara kavla upp ärmarna och börja med alla de förberedelser som krävs innan lördagen är här. Förhoppningsvis kommer mina kära gäster känna sig välkomna och uppskattade av mig. Och så det viktigaste av allt förstås; att de kommer känna sig nöjda, mätta och belåtna på mina burgare. Vilka jag hoppas på kan bli lika grymma som de jag gjorde i mitt generalrep under helgen som gick:
 
 
 
 
 
 
Jag ska försöka återkomma med ett nytt blogginlägg efter att eventet tagit plats och rapportera om hur jag tycker att det hela avlöpte.
 
På återseende!
/ The Burger Revolution
 
#TheBurgerRevolution - #burgerfestdeluxe - #goodfoodyou - #jointherevolution - brodochsalt - dafonte - delidas - fritzkola - lagritos